Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

VixenStudio, cel mai profesionist studio de videochat Iasi

Ne apropiem cu pasi repezi de unul dintre cele mai importante evenimente ale anului 2019 in sfera videochatului de pe teritoriul tarii noastre si nu numai, respectiv – AW SUMMIT 2019. Toata echipa de la VixenStudio asteapta cu nerabdare acest eveniment cu scopul de a mai castiga un trofeu important pentru familia noastra si de a-l atasa langa celelalte trofee din palmaresul bogat de premii pe care le-a primit VixenStudio de-a lungul timpului.

Evenimentul se anunta a fi unul foarte fastuos conform si locatiei unde se organizeaza, respectiv in statiunea Mamaia. Data la care trebuie astfel sa ajungem pe litoral pentru a participa la acest eveniment important in domeniul videochatului din Romania este weekendul 4 – 6 iunie.

In fiecare an am participat la acest eveniment de amploare si de fiecare data locatia acestuia a fost diferita. Nu putem sa nu mentionam ca si de fiecare data am fost nominalizati pentru mai multe premii iar in acest an nominalizarile sunt la – Emerging Live – Cam Studio, Live – Cam Studio of The Year, Most Inovative Studio, Most Professional Live – Cam Studio, European Live – Cam Studio si Best Romanian Live – Cam Studio. Speram cu inimile stranse si asteptam cat mai multe voturi din partea participantilor cu scopul de a castiga toate nominalizarile la care VixenStudio este propus.

In cazul in care le vom castiga pe toate vom fi cu adevarat mandri de reusita noastra deoarece de-a lungul timpului de cand acest studio de videochat Iasi activeaza zilnic profesional in Romania in sfera online am depus mult efort si am facut prea multe sacrificii pentru ca noi si modelele noastre sa ajungem in acest stadiu de recunoastere a performantelor.

Sa nu uitam sa va relatam un lucru foarte important pentru VixenStudio si anume acela ca nu participam doar noi ca si studio la AW SUMMIT 2019 ci si unele dintre modelele noastre cele mai populare. Astfel si ele ca si noi au fost nominalizate de catre juriu la urmatoarele categorii – Best Entertainer, Best Newcomer, Live – Cam Girl of The Year, European Live – Cam Model si Romanian Live – Cam Model si Premium Queen. Asadar, atat intreg studioul isi asteapta premiile cat si modelele noastre de top cu ocazia celui mai cool eveniment al anului din nisa videochatului.

Suntem atat de mandri de ele insa acest lucru este valabil si pentru celelalte modele de la noi si speram cu ardoare ca anul viitor la AW SUMMIT vor fi nominalizate si ele pentru a castiga macar cate unul dintre ravnitele trofee ale videochatului din Romania. Le amintim astfel pe aceasta cale ca si ele pot face performanta in acest domeniu daca isi dau cu adevarat interesul!

Mai avem putin timp la dispozitie pentru a ne pregati de AW SUMMIT 2019 si avem atat de putina rabdare! Intre timp putem totusi sa ne ocupam mai indeaproape de tinutele pe care le vom purta fiecare in parte pentru acest eveniment si sa mai punem la cale unele detalii picante. Avem de gand sa aratam fantastic si sa ne comportam ireprosabil pe scena AW SUMMIT 2019 si vom face tot ce se poate sa fim de neegalat atunci cand vom fi strigati pentru a ni se inmana trofeele pentru care am muncit atat de mult timp.

Te asteptam si pe tine in echipa noastra daca iti doresti sa participi si tu pe viitor la astfel de evenimente fastuoase! VixenStudio te asteapta la interviu cu nerabdare daca iti doresti sa urmezi o cariera de model in videochat! Nu mai ezita si vino acum ca sa nu pierzi ocazia de a te angaja la cel mai profesionist studio de videochat din Iasi.

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
1
πŸ‘‹ Ai intrebari?
πŸ‘‹ Buna!
Ai intrebari?