Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

Un model de videochat de nota 10, nimeni nu te intrece!

Ziua de 8 Martie pentru VixenStudio este foarte importanta deoarece cu aceasta ocazie sarbatorim femeia. Si sa nu fie de deochi, la studioul nostru de videochat din Iasi avem aproape numai persoane de gen feminin in echipa. Astfel, managerii studioului se pregatesc intens cu cateva saptamani inainte de 8 Martie pentru a putea organiza un party mare cu multi invitati surpriza dar si cu multe pungulite de cadouri si flori alese cu drag pentru personalul feminin care isi desfasoara zilnic online activitatea profesionala aici.

Toate modelele de videochat Iasi, trainerele si celelelate angajate de la VixenStudio sunt in opinia noastra femeie care primesc nota maxima din partea noastra, adica 10. Asta pentru ca ele sunt cele mai importante pentru noi si trebuie sarbatorite ca atare de Ziua Femeii, pentru ca merita cu prisosinta toate laudele noastre pentru curajul, devotamentul si corectitudinea de care dau dovada zilnic cand vin la munca la studio.

Ca atare, anul acesta am sarbatorit Ziua Femeii la data de 10 Martie. Managerii de la VixenStudio au invitat toate femeile din studio dar si cateva colaboratoare vechi la clubul nostru privat. Initial petrecerea trebuia sa se desfasoara vineri, la data de 8 Martie insa tinand cont de faptul ca fiecare fata de la noi are acasa o mama, o bunica sau o matusa si au avut nevoie sa fie alaturi de ele in aceasta zi, am mutat petrecerea de Ziua Femeii pe 10 Martie.

De altfel, in aceasta zi noi aveam deja programata in agenda de lucru sedinta cu premiile de loialitate si premiile de performanta. Astfel, am preferat sa unim cele doua evenimente si sa le sarbatorim impreuna.

Mai intai de toate, la club am tinut sedinta si le-am incununat cu flori si cadouri luxoase pe fetele care au castigat din partea noastra premiile de excelenta si cel de corectitudine. Cand zicem premii luxoase ne referim clar la bijuterii scumpe, parfumuri de lux si produse cosmetice care cu siguranta nu sunt la indemana oricarei fete. Pasul doi a fost totusi mai important pentru ele si asta datorita faptului ca urma petrecerea de Ziua Femeii.

In acel moment toate persoanele de gen feminin de la VixenStudio au fost recompensate cu flori si pungulite colorate de cadouri din partea staffului nostru. Sampania a curs pana dimineata in zori si paharele se ciocneau din minut in minut. Fetele noastre merita ce este mai bun si tocmai de aceea si muzica a fost tot pe placul lor, aceasta fiind asigurata de catre D.J. – i faimosi. Totul a fost organizat foarte precis, neomitandu-se nici un fel de detaliu si astfel modelele noastre de videochat de la VixenStudio au petrecut pana in zori si dimineata au plecat acasa incarcate de cadouri si de flori.

Te asteptam si pe tine in studioul nostru de videochat daca iti doresti sa petreci urmatoarea zi de 8 Martie alaturi de familia noastra! Cu siguranta ca nu vei regreta daca te angajezi la noi! Nu mai ezita si vino acum!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
1
πŸ‘‹ Ai intrebari?
πŸ‘‹ Buna!
Ai intrebari?